Ontbijtservice Groningen, Drenthe, een smakelijke verrassing

Ontbijtservice Het Hoge Noorden is de lekkere wekker in Groningen en Drenthe. Ontbijt thuisbezorgd of op het werk. Ontbijtservice Het Hoge Noorden verzorgt heerlijke ontbijten voor een onvergetelijke start van de ochtend. Zowel voor particulieren verzorgen wij een passend ontbijt voor iedere gelegenheid. Ook voor bedrijven verzorgen wij een lekker ontbijt op maat op iedere locatie.

Verrassend leuk om je partner, familie, collega of buren mee te verwennen. De ontbijtjes worden in heel Groningen en Drenthe thuisbezorgd. Kijk bij bezorgkosten of wij ook in uw gemeente bezorgen. Eventueel thuisbezorgd met Champagne, boeket bloemen of doosje bonbons om het ontbijt helemaal compleet maken. Succes is verzekerd!

Ontbijtservice Groningen, DrentheEen vroege en smakelijk ontbijtverrassing met ontbijtservice Groningen, Drenthe

Een feestelijk ontbijt voor elke gelegenheid, ontbijtservice Het Hoge Noorden maakt er een een feestje van. Een trouwdag, verjaardag, jubileum of met pensioen worden met de lekkere ontbijten van de ontbijtservice van Noord Nederland nog feestelijker. Een ontbijt cadeau doen, altijd een leuk en origineel cadeau. Of het nu gaat om een kraamcadeau, een geheime liefde met Valentijnsdag, geslaagd voor een examen, Abraham, Sarah of Vaderdag. Met ontbijt aan huis geeft u de gelukkige ontvanger complete verwennerij in de vorm van ontbijt op bed.

Ook bedrijven kunnen onze dienst inschakelen en een ontbijt laten bezorgen. Als relatiegeschenk of om bijv. een zieke medewerker beterschap te wensen. De werkdag met alle medewerkers beginnen met ontbijtbuffet op maat, informeer naar de mogelijkheden. Ontbijt bestellen voor Groningen en Drenthe is online mogelijk of telefonisch. We bezorgen de ontbijten al vanaf 6 uur 's morgens tot 13.00 uur s' middags, 7 dagen per week.